Workshop 24 oktober 2017 

24-10-2017

De tweede workshop van het Future Floodplains project vond plaats op 24 oktober 2017. Tijdens dit overleg werden de eindproducten van het project afgestemd op de vraag en verwachtingen van de eindgebruikers, en werden de lopende meetcampagnes voorgesteld tijdens een wandeling doorheen de Vallei van de Zwarte Beek. Het verslag kan je hier lezen.

17 verschillende organisaties (eindgebruikers) actief in Vlaamse valleigebieden waren vertegenwoordigd op de tweede workshop. De deelnemers van de workshop kregen duidelijke info omtrent de doelstellingen van het Future Floodplains project. Tijdens een interactieve workshop werden de concrete eindproducten van het project afgestemd op de verwachtingen en noden van de eindgebruikers. Daarnaast werd tijdens een terreinbezoek aan de Vallei van de Zwarte Beek de lopende meetcampagnes van het project voorgesteld, toelichting gegeven over de valleidynamiek en het beheer van de vallei, en enkele concrete eindproducten van het project besproken.

Een uitgebreid verslag van de tweede workshop kan je hier downloaden:

Wij danken alle deelnemers voor hun constructieve bijdrage en voor de succesvolle workshop, en hopen iedereen weer te zien op de volgende Future Floodplains-bijeenkomst!