De vierde workshop van het Future Floodplains project vond plaats op 4 juni 2019. Tijdens presentaties en een veldbezoek werden de tussentijdse resultaten van het project voorgesteld. Daarnaast werd tijdens een interactieve sessie toekomstscenario's voor klimaat, landgebruik en valleibeheer afgebakend. Wij danken alle deelnemers voor hun...

Op 17 mei 2018 vond de derde workshop van het Future Floodplains project plaats. Op deze workshop werden de eerste resultaten van het project voorgesteld. Tijdens een terreinbezoek aan de Mombeekvallei lag de focus op de resultaten van de projectactiviteiten in de Mombeekvallei. Het verslag kan je hier lezen.

De tweede workshop van het Future Floodplains project vond plaats op 24 oktober 2017. Tijdens dit overleg werden de eindproducten van het project afgestemd op de vraag en verwachtingen van de eindgebruikers, en werden de lopende meetcampagnes voorgesteld tijdens een wandeling doorheen de Vallei van de Zwarte Beek. Het verslag kan je hier lezen.

Op 31 mei 2017 vond de startmeeting van het Future Floodplains project plaats. Op deze eerste workshop werd het project voorgesteld aan de eindgebruikers, en werd op een interactieve manier vorm gegeven aan het project.